Ако се затруднявате в избора си за подарък на своите близки,  обърнете се към  ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ ВИКТОРИ ЕООД/ VICTORY TRAVEL AGENCY

С този ваучер за подарък имате възможност да доставите истинско  изживяване на любим човек, като го зарадвате с пътуване до желана точка на света. Вашият подарък може да съдържа персонално пожелание или послание.

Има възможност ваучерът да е за избрана от вас  туристическа услуга,   или пакет, или да е за конкретна сума, която вие заплащате.  

Следните условия важат за ваучерите за подарък:

 • Ваучерът за подарък може да се използва за всяка услуга или туристически пакет, предлаган от нашата агенция; 
 • Ваучерът за подарък е личен и не може да се преотстъпва;
 • ВИКТОРИ ЕООД  не носи отговорност за изгубени Ваучери за подарък;
 • Ваучерът за подарък не може да бъде заменян за парична стойност или кредит;
 • Ваучерът за подарък важи за срок от шест месеца след закупуването му ;

Забележка: за всички ваучери за подарък предлагаме безплатна доставка в границите на град София в рамките на 48 часа. Експресна доставки (до 24 часа) се извършва след предварително потвърждение. Нашите ваучери се доставят в специална опаковка  и копие от нашите брошури. По този начин доставяме подаръка за любимия човек директно в ръцете му!

 

Закупуване на Ваучери за подаръци

Ваучери за подаръци се закупуват както всеки друг продукт от нашия каталог. Заплащането може да стане по банков път. Можем да изпратим Ваучер за подарък на някого посредством e-mail след заплащането и попълване на необходимите данни или на посочен от Вас адрес.

Как да изпратите Ваучери за подаръци

Когато изпращаме Ваучер за подарък, ни трябват: Името на човека, на когото искате да изпратите Ваучер за подарък; Email адреса, на когото искате да изпратите Ваучер за подарък; Адресът, на който искате да доставим  Ваучер за подарък;  Стойността, на която  искате да бъде Ваучера; Кратко съобщение, което  да отправите към получателя.

Купуване с Ваучери за подаръци

Човекът, на когото сте подарили ВАУЧЕРА е  необходимо да се свърже с нас и да изясним подробностите по ползването му. При представяне на оригинален Ваучер в офиса на ВИКТОРИ ЕООД,  приносителят има право да ползва указаната туристическа услуга, която е описана във ваучера или всяка туристическа услуга, която предлага   агенцията, когато е упомената стойност:

 •   самолетен билет до всяка точка на света;
 •    хотелско настаняване в страната или в чужбина;
 •     почивка;
 •      екскурзия;
 •      медицинска застраховка;
 •      кола под наем

 Стойността на Ваучера се приспада от цената на желаната туристическа услуга.  В случай, че   Ваучерът е на стойност по-малка от заявената услуга, разликата до пълния размер се доплаща от Приносителя.  В случай, че   Ваучерът е на стойност по-голяма от заявената услуга, разлика не се възстановява.  Необходима е предварителна заявка за избраното пътуване.  Свободните места са предмет на изрично потвърждение от страна на ВИКТОРИ ЕООД.  

Осребряване на Ваучери за подаръци

Ако получите Ваучер за подарък по email, той ще съдържа подробности кой Ви праща Ваучер за подарък. Възможно е да има и кратко съобщение от изпращача. Ваучери за подарък НЕ СЕ ОСРЕБРЯВАТ.

За всички въпроси, свързани с Ваучер за подарък, моля свържете се с представител на агенцията  на следния email: victory_ltd@abv.bg. Моля да опишете всичко подробно във Вашето писмо.