Идеи за сватбено пътуване, сватбено пътешествие с романтична сватбена церемония

pexels

Меденият месец е романтичното продължение на сватбата, на което присъстват само двамата влюбени. През това време за любов и щастие, младоженците изцяло се отдават на почивка, удоволствия и забави. Колкото по-вълнуващо е изживяването на медения месец, толкова по-дълбоки са спомените за него.

Важното е мястото за медения месец да е прецизно подбрано, да отговаря напълно на изискванията и представите на младоженците и да е съобразено с бюджета.

Разделили сме сватбените вълнения, свързани с пътуване в няколко групи: Меден месец, Сватбено пътуване, Сватбено пътешествие със сватбена цереония, Сватбен ритуал.

Меден месец

Всички младоженци си мечтаят да си откраднат късче време и да потънат в романтично безвремие. Планирането на медения месец е едно от най-приятните занимания. Необходимо е да си отговорите на следните 4 основни въпроса:КЪДЕ? КОЛКО? КАК? КОЙ?

Традиционно включват – екзотични места, самотен остров, тихо и спокойно място,  на което присъстват само двамата влюбени. 

Сватбени пътешествия

Сватбата е едно от най-ярките събития в живота. Ето защо много хора искат да направят сватбата си по-особена и запомняща се и се спират на сватбено пътешествие с  романтична сватбена церемония.

Не са много чуждите държави, където можете да сключите граждански брак, който да бъде признат у нас, но можете да изживеете фиктивна романтична сватбена церемония . Подобни тържества са подходящи както за вече законни съпрузи на меден месец или вече женени, желаещи да преживеят сватбения си ден или ако празнуват годишнина.

Традиционно включват – сватбени дестинации с утвърдени услуги за сватби и ритуали. Малдивите, Хаваите, Тайланд, Бали, Барбадос, Сейшели, Куба и други.

Сватбено пътуване

Сватбеното пътуване е едно обикновенно пътуване, при което се взима вредвид, че пътуват младоженци. И в този случай, доставчиците на отделните услуги предоставят допълнителни екстри под формата на романтичен пакет. Пътуването може да е почивка, екскурзия, круиз, уикенд или приключение, летене с балон, каквото си пожелаете.

Традиционно включват – Европа –  Барселона, Палма де Майорка, Мадейра, Канарски острови, Рим, Генуа, Сицилия, Марсилия, Венеция, хълмовете на Тоскана, Париж, Лавандуловите полета на Прованс, Романтична седмица в замъка “Mt. Saint Michelle”, Баварски замъци – старинна романтика и баварски дух.

Круизно сватбено пътуване

В момента круизите са изключително популярни. Круизното пътуване е най-лесния начин да посетите много места, без да носите непрекъснато със себе си багаж.Те са на много достъпни цени и с огромно разнообразие от интересни маршрути.

Традиционно включват – гръцки острови, Средиземноморието – Генуа, Марсилия, Барселона, Сицилия, Малага, Рим, Африканските – Египет (круиз по Нил) и Мароко, Дунавските круизи през Виена и Братислава, Северноевропейските столици, страни от Атлантическия океан, Карибския басейн.

Може също да харесате...