Турски Авиолинии – директни полети от София до Анталия

С удоволствие Ви информираме за новата директна линия от София до Анталия на Anadolujet – нискотарифна дъщерна компания на ТУРСКИ АВИОЛИНИИ, от която може да се възползвате, заедно с промоционална цена от 55 € на посока.

Не пропускайте тади прекрасна възможност за лятна почивка с директните полети София-Анталия-София, два пъти седмично (всяка сряда и събота) от 15 май 2021г.:

ПОЛЕТ НОМЕРДЕНОТДООТПЪТУВАНЕПРИСТИГАНЕ
ТК7957СРЯДА, СЪБОТАСОФИЯАНТАЛИЯ11:0012:05
ТК7956СРЯДА, СЪБОТААНТАЛИЯСОФИЯ13:4515:25

*Цените са с включени тарифа и летищни такси, без такса обслужване

AnadoluJet е дъщерна авиокомпания на Turkish Airlines, която стартира полетите си през 2008 година с цел да осигури достъпни и икономични услуги за всички пътуващи. Днес превозвачът оперира полети до над 43 летища и общо 80 маршрута. AnadoluJet продължава да разширява международната си мрежа от полети и предоставя на своите пътници възможността да се насладят на висококачествено обслужване. Новите директни полети от София до Анталия са част от мисията на авиокомпанията да предоставя на пътуващите отлично преживяване и комфорт на борда. 

  • Към момента пътуващите могат да посетят Анталия независимо от своя ваксинационен статус. Задължително изискване остава представянето на негативен PCR тест, направен не по-късно от 72 часа преди пътуването, както и попълването на онлайн формуляр https://register.health.gov.tr/ 
  • Въпреки това посетителите трябва да се придържат и към други предпазни мерки, въведени заради пандемията, като носене на маски за лице, спазването на физическа дистанция, редовно миене на ръцете.

Може също да харесате...