Фериботните компании в цяла Европа

Фериботните компании в цяла Европа предлагат по-безопасен начин за пътуване.

Тук сме, за да ви помогнем да пътувате безопасно това лято!

Тъй като Европа отново започва да се отваря и всички ние гледаме как все още ще можем да вземем лятната си ваканция, искахме да ви уведомим как фериботните компании в цяла Европа предлагат по-безопасен начин за пътуване.

Социално дистанциране

Фериботите ще работят с намален капацитет, така че вие ​​и вашето семейство имате достатъчно място, за да поддържате безопасно социално разстояние от други пътници.

Маски за лице

За да защитите себе си и другите, пътниците и персоналът ще трябва да носят маски при регистрация, използване на обществени площи на борда и слизане.

Почистване

Фериботните компании увеличиха честотата на почистване на всички зони на своите кораби и билетни каси, така че можете да се чувствате уверени при използването на всички техни съоръжения.

Вентилация

За разлика от други видове транспорт, пътуването с ферибот ви позволява да излезете навън и да дишате чистия морски въздух, а техните вентилационни системи използват 100% чист въздух.

Разбираме, че много хора ще се чувстват предпазливи при резервирането в момента, затова бихме искали да направим всичко възможно, за да ви дадем спокойствие, когато сте готови да резервирате. Ако трябва да направите промяна в резервацията си, ние няма да ви начислим такса за изменение * и ще трябва само да заплатите разлика в тарифата.

Всички обичаме да пътуваме и да пътуваме това лято може да се почувстваме малко по-различно, но бъдете сигурни, че ще направим всичко възможно, за да гарантираме, че ще можете да се насладите на лятото си и да пътувате безопасно и сигурно.

Може също да харесате...