https://www.pexels.com/photo/action-beach-fun-leisure-416676/

Туристическа агенция Виктори ЕООД в качеството си на посредник предлага организирани пътувания на проверени и доказани туроператори.

Туристическите групи винаги са съпровождани от водач, служител на туроператора, който се грижи за Вашето комфортното пътуване и приятен престой.

Професионални екскурзоводи непрестанно поднасят интересна информация и създават уютна и изпълнена с положителни емоции атмосфера.

Мнението, похвалите и препоръките на нашите клиенти са особено важни за нас. Удовлетвореността е наша основна цел.

В разделите в настоящия сайт ще намерите подробна информация и описание на предлаганите от нас оферти.

Оферти с групи – Дестинации

Дестинациите, в които осъществяват организирани туристически пътувания са винаги предварително проучени и проверени, хотелите са с добра материална база и безупречно обслужване. Предлаганите от нас туриситически продукти и услуги са насочени основно към държавите: България, Гърция, Македония, Сърбия, Румъния и Турция, но и много други от цял свят.

Видове – круизи, почивки и екскурзии в страната и чужбина

Държави от А-Я
Избрани програми
Промоции
Ранни записвания
Автобусни екскурзии
Самолетни екскурзии
Уикенд програми
Екзотики
Круизи
Почики 55+
Предколедни
Коледни
Новогодишни

Информацията, публикувана на този сайт, е с информационна и рекламна цел и е възможно междувременно да са настъпили промени.

Затова  от Туристическа агенция Виктори ЕООД обявяваме, че съгласно ЗТ чл.80, ал.3 изрично е предвидена възможност за извършване на промени. Потребителят ще бъде уведомен писмено за тях преди сключването на договор за организирано пътуване. 

Достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офисите на  Туристическа агенция Виктори ЕООД в писмен вид!  

Не се колебайте, разгледайте офертите, предлагани от Туристическа агенция Виктори ЕООД и се убедете лично в качеството на нашите туриситически програми!