Трансфер – Резервация за трансфер

Трансфери
Двупосочен трансфер от летището, на което кацате до избран от Вас хотел и обратно до летището.
Еднопосочен трансфер от летището, на което кацате до избран от Вас хотел.
Еднопосочен трансфер от избран от Вас хотел до летището, от което ще излетите.

Трансферите, които предлагаме, са налични в над 600 дестинации като ние продължаваме регулярно да добавяме нови доставчици и локации. Транспорт от летището до хотела.  Всеки който пътува в чужбина, независимо дали до морски, планински курорти или  мегаполиси, може да си поръча индивидуален трансфер.

Индивидуалният трансфер може да бъде с лек автомобил за 3 или 4 човека, малък бус или автобус. Предварително заявявате летището, на което пристигате, часът и номера на полета и дестинацията, до която трябва да стигнете. Най-голямото удобство на трансфера е, че при пристигането Ви на летището в терминала за пристигащи ще Ви чака шофоьр с табелка, на която е изписано Вашето име.  Давате е-ваучера на шофьора и се наслаждавате на пътуването, не е нужно да се пазарите за курса или да заплащате в брой. Най-удачно е да резервирате трансфер, след като вече сте закупили Вашите самолетни билети, за да знаете точните дати, часове и номера на полети.

Свържете се с нашия център за обслужване на клиенти или ни пишете e-mail и ние ще резервираме тези услуги вместо Вас.

Цени, дати, данни за резервация

Предварително заявявате летището на което пристигате, датата, часът и номера на полета и дестинацията, до която трябва да стигнете. При пристигането Ви на летището на терминала за пристигащи  Ви чака шофоьр с табела, на която е изписано Вашето име.

  • Цената на трансферна услуга е за превозно средство, не на човек!
  • Шофьор ще Ви посрещне в летището или на уреченото място с табелка с Вашето име.
  • Следи се за промени във вашия полет.
  • На разположение е 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
  • Трансферните услуги са от врата до врата и лично за Вас.

Неща, които да знаете за трансферите

Услугата  трансфер  за частни клиенти  е индивидуален трансфер. Индивидуалният трансфер може да бъде с лек автомобил, малък бус или дори автобус.

Големите международни летища предлагат безплатен превоз с автобус (шатъл), който отвежда гостите от летището до хотелите. Информация за налична такава услуга, можете да намерите на летищните интернет страници или на гише информация на летището. 

Трансферните услуги се предлагат както за много дълги разстояния  така и до къси разстояния вместо такси.  Често трансферните услуги са  по-евтини от всякакъв друг наличен транспорт от даденото летище.

Споделените трансфери тръгват от летището и спират на различни адреси или хотели, където оставят пътници. Споделени трансфери се предлагат почти навсякъде – от курортни летища до летища в големите градове.

You can send your enquiry via the form below.

Трансфер – Резервация за трансфер