Автобусни билети – Резервация за автобусен билет

Резервация за автобусен билет

Автобуси в Европа: всичко, което трябва да знаете

Компании: ALSA , Avanza, Baltour, Nettbus ,Ecolines,  Eurolines, FlixBus, National Express, Ouibus,  RegioJet 

Закупуване на билет за автобус
След като знаете маршрута си, датите за отпътуване и пристигане – заедно с датата, на която искате да пътувате , попълнете заявката за резервация. ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ ВИКТОРИ ще ви  предостави множество опции, което означава, че можете да изберете пътуването, което ви е най-подходящо. След това  плащате по банка и ще имате билета си за вашето пътуване на мейла!

Получаване на билет за автобус
-Ако билетът ви е мобилен билет – не се притеснявайте, че ще ви уведомим – тогава всичко, което трябва да направите, преди да се качите в автобуса си, е да се уверите, че можете да получите достъп до него, за да го покажете на водача.
-Ако билетът ви не е мобилен билет, ще трябва да се уверите, че сте изтеглили или разпечатали pdf на вашия билет преди заминаването. Тогава просто се уверете, че имате своя билет под ръка, когато се качите в автобуса, за да можете да го покажете на водача.

Добре е да знаете: Въпреки, че повечето автобуси тръгват от автогара, понякога могат да тръгнат от други автобусни спирки из града. Препоръчваме да проверите адреса на автобусната спирка, преди да планирате да тръгнете, и да си осигурите достатъчно време, за да я намерите.

Автобуси в Европа: всичко, което трябва да знаете

<strong>В цяла Европа</strong> пътуването с автобус е популярен избор както за местните, така и за туристите!

<strong>Автобусите са безопасна и надеждна опция</strong>, както за пътуване в рамките на европейски страни като Франция и Испания, тъй като често автобусите предлагат маршрути не само между градовете, но и до по-малки места, които са по-трудно достъпни – дори и с влак! Автобусите също са чудесен вариант за пътуване из страни, като много компании предлагат междуконтинентални маршрути.

<strong>Най-голямото предимство при пътуване с автобус</strong> е, че често е най-изгодният избор. Цените не се колебаят, тъй като значението на автобусите е чудесен вариант за тези с по-строг бюджет или тези, които искат да бъдат по-гъвкави с плановете си.

Цени, дати, данни за резервация

<strong>Възстановяване на пари – </strong>зависи от компанията, с която пътувате и вида на билета, който първоначално сте закупили.
-Ако сте закупили по цена с фиксирани стойности на билет, може  да промените автобуса, за който пътувате  и в някои случаи да получите възстановяване.
-Ако обаче сте закупили билет, който не е с гъвкава цена, тогава е малко вероятно да можете да получите възстановяване, ако решите да прекратите пътуването си.

Допълнителна информация

Всички автобуси на дълги разстояния   имат тоалетна  на борда. Също така става все по-често автобусите да предоставят WiFi и електрически контакти – особено полезни за по-дълги пътувания. В някои случаи някои автобусни компании, като например RegioJet, дори разполагат с бордова количка, предоставяща закуски и топли напитки. За да сте сигурни какво ще предложи вашият автобус, можете да разберете, като проверите фирмената страница.

You can send your enquiry via the form below.

Автобусни билети – Резервация за автобусен билет