Хотелски резервации – Резервация за хотел

Търсите хотел? Предлагаме портфолио от над 200 000 хотели и апартаменти в 208 страни по целия свят с възможности за продажби в последната минута.

Ще ви помогнем да намерите подходящото настаняване в България или в чужбина, както ако сте компания, която желае да организира хотелско настаняване на служителите си, така и ако сте индивидуален клиент.  Специални оферти за възрастни,  студенти. Искането за групово пътуване също е добра опция.  Може да посочите  определен бюджет.

Всичко зависи от вашите приоритети и предпочитания. Всеки пътува и планира пътуването си по различен начин. Съгласувано с изискванията ви, нашият екип ще помогне по най-добрия начин!

ХОТЕЛСКИ РЕЗЕРВАЦИИ

Какви данни са необходими  за хотел?
ДАННИ:
Населено място
Дата на настаняване
Дата на напускане
Брой нощувки
Брой лица

Как да избера в каква стая да отседна?
Критерии  и брой на лицата.

Изпратих запитване за резервация, а все още нямам отговор?
Единствено, ако е почивен ден. В противен случай с Вас ще се свърже агент, който ще Ви помогне.

Ако в хотела, който съм избрал няма места, какво трябва да направя?
Наш консултант ще се свърже с Вас, за да Ви предложи алтернативен хотел, спрямо дестинация, локация и ценови диапазон!

Колко дни преди отпътуването се прави резервацията?
Желателно е да направите резервацията възможно най-рано. Колкото по-рано резервирате, толкова по-богат избор имате от промоции и оферти.

Има ли друг начин за резервация освен чрез интернет?
Разбира се, може да използвате нашите контакти – мобилен телефон за контакт.

Itinerary

Day 1 :

Заплащане на хотелска резервация

Как и кога ще бъде потвърдена моята резервация?
Вариант 1 – при налични стаи в момента на резервация!
Вариант 2 – ако стаята е на запитване – в рамките на 24 часа!
Събота и неделя и официалните почивни дни са неработни, т.е. потвърждение на Вашата резервация може да очаквате първият работен ден.

След като вече сте получили потвърждение за Вашата резервация, заплащането става по банков път.
 
В рамките на анулациония срок (който е различен за всеки хотел варира от 1 до 14 дни), нямате право да анулирате резервацията, в противен случай ще Ви бъде начислена глоба! В преданулационния срок можете да анулирате и да променяте (при наличие на възможност).

Как се осъществява връщането на парите за резервацията при анулация?
Връщането на парите се осъществява в рамките на общите условия!

Цена на хотелско настаняване

  • Всички цени са за помещение/стая за нощувка в български лева.
  • Всички цени са с включено ДДС и курортна такса. Някои от хотелите не включват курортна такса и тя се заплаща на място, но това е изрично упоменато.
  • Във всички хотели има отсъпки за деца, в зависимост от възрастта на децата тя е различна. Системата калкулира отстъпката в общата цена, затова е необходима пълна информация при попълването на данните при резервация!

Не включени в цената на хотелско настаняване

  • Някои от хотелите не включват курортна такса и тя се заплаща на място, но това е изрично упоменато.
  • Резервациите чрез Туристическа Агенция ВИКТОРИ се заплащат се извършват преди настаняването в хотела.
  • Това се отнася само за предварително резервираните услуги. Всички допълнителни разходи, направени от Вас по време на престоя, като напр. консумация от мини бар или ресторант, телефонни разговори и др., трябва да бъдат заплатени при напускане на хотела.

Хотелски ваучер

Хотелския ваучерсъдържа информация за резервацията и детайли за хотела. Той ще Ви бъде изпратен по електронната поща, след като плащането на резервацията Ви се отрази в нашата банкова сметка. Разпечатайте Вашия хотелски ваучер и го носете с Вас по време на пътуването.

След като пристигнете в хотела, трябва да покажете следните два документа на рецепцията:
– Хотелския ваучер, който ние ще Ви издадем
– Документ за самоличност

Рецепциите на повечето хотели работят 24 часа в денонощието. Въпреки това, доста често регистрацията в хотела (check-in) е възможна само след 14:00ч. местно време. До 12:00 ч. се освобождават стаите от напускащите хотела гости и след това започва тяхната подготовка за следващо настаняване.

По време на регистрацията ще получите информация за това в кои часове работят различните ресторанти, заведения и атракции на хотела, след което ще получите ключ или карта за Вашата стая.

Процесът по напускане на хотела (check-out) трябва винаги да е съобръзен с определените за това часове.

Ако желаете да направите промени

Ако желаете да направите промени във връзка с продължителността на Вашия престой, трябва да съгласувате това с хотела. Възможно е да Ви бъде отказано удължаване на престоя, поради липса на свободни стаи.

Ако пък желаете да напуснете хотела по-рано, трябва да знаете, че в повечето случаи хотелът няма да Ви възстанови сума по неизползваните от Вас нощувки или ще Ви бъде възстановена само част от нея. Това зависи от индивидуалната политика на хотела. във връзка с продължителността на Вашия престой, трябва да съгласувате това с нас.

Ако пък желаете да напуснете хотела по-рано, трябва да знаете, че в повечето случаи хотелът няма да  възстанови сума по неизползваните от Вас нощувки или ще Ви бъде възстановена само част от нея. Това зависи от индивидуалната политика на хотела.

You can send your enquiry via the form below.

Хотелски резервации – Резервация за хотел
  • променлива
  • собствен
  • няма
  • по избор

Календар

юни 2024
П В С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Popular Posts